fredag 10. juni 2011

Diverse info

Programmet er skrevet mere detaljert, se nyheten fra 24. mai og det er bestemt hvilke danser vi skal danse på Byfesten. Vi i Harstadklubben skal øve med korpset på tirsdag kveld og ta opp musikken på cd og så øver vi litt sammen i løpet av utedansen på fredag 24. juni.
Vi blir 124 deltakere fra Danmark, Sverige, Nederland, Makedonia, USA og hele Norge.
Det skulle borge for god stemning, men for sikkerhets skyld :
husk å ta med de drikkevarene dere ønker hjemmefra eller kjøp de på polet i Harstad før festivalprogrammet begynner. Vi har ikke lov til å selge alkohol på folkehøgskolen, men privat drikke kan inntas både under festmiddagen og ellers.
IFIN festivalen er et samarbeidsprosjekt mellom Harstadklubben  og Trondarnes fokehøgskole. Derfor skal dere f eks ikke betale mer enn kr 400,- pr døgn for overnatting, frokost og lunsj i dobbeltrom.
Tove Hallan er lærer på Trondarnes folkehøgskole og gjør noe av forarbeidet og organiseringen underveis som en del av folkehøgskolejobben. Festivalen regnes derfor som et kortkurs i regi av folkehøgskolen og vi håper at dere ikke vil ha noe i mot å registreres som folkehøgskoleelever i tre dager, dvs registreres med navn og personnummer.

Har dere spørsmål, må dere bare maile/ringe.
Vi ønsker dere god reise nordover og velkommen til Harstad!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar