torsdag 7. april 2011

Kirkekonsert med korsikansk mannskorsang blir en del av vårt festivalprogram fredag kveld

OPPLEV KORSIKANSK MANNSKORSANG I TRONDENES KIRKE

Festspillprogrammet er alltid strengt hemmelig og ble først offentliggjort på en pressekonferanse og på festspillenes hjemmeside 12. april. Dere kan gå inn på http://www.festspillnn.no/ og finne ut hva som skjer og bestille billetter. Festspilladministrasjonen sa på forhånd at det skulle være en forestilling i lillesalen på Kulturhuset som skulle passe for oss kl 21.00 fredag 24. juni, men de er bestandig så hemmelighetsfulle at vi fikk ikke vite hva det var selv om vi sa at vi fikk 100 spesielt interesserte besøkende.

Nå vet vi hva forestillingen kl 21.00 går ut på (Zohreh Jooya and Ensemble Afghan) og etter å ha hørt på begge gruppene på You Tube og vurdert den spesielle stemningen som oppstår under kirkekonserter, har vi bestemt oss for å satse på en korkonsert med Barbara Furtuna i Trondenes kirke kl 23.00 i stedet. Dette er korsikansk a cappella mannskorsang. Hør klipp med dem på You Tube, det låter bra og spesielt fint blir det i ei steinkirke fra ca 1250. Vi har vært på mange konserter der før og vet at dette blir en spesiell opplevelse takket være god akustikk og vakkert kirkeinteriør. Trondenes kirke ligger 600 m fra folkehøgskolen.

Programmet på fredag blir dermed :
18.00 - 20.00: registrering / velkomst / salg av kveldsmat
20.00 - ca 22.30: utedans/kaffe og kaker i Altevågen, strand ca 1 km fra folkehøgskolen
23.00 konsert i Trondenes kirke med Barbara Furtura
ca 24.00 de som vil nyte fullt dagslys og vakker natur kan være ute så lenge de vil

De som vil gå på konserten, må selv kjøpe billetter ( kr 200,- ) på festspillenes hjemmeside eller på posten. Vi har reservert billetter som kan kjøpes på postkontorene ved å oppgi referansenummer 945981.
Hentefrist er 5. mai. Etter dette blir de reserverte billettene lagt ut til vanlig salg. Konsertene i Trondenes kirke er populære, så vi anbefaler å kjøpe billett tidlig. Hvis det er noen som ikke ønsker å gå på konserten, kan de være igjen i Altevågen, gå tilbake til folkehøgskolen eller finne på noe annet. Det finnes andre festspillarrangement også hvis noen har andre interesser.
Ta kontakt hvis dere har noen spørsmål.
Hilsen Tove

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar